Pictura in perete sculptata din placaj de KOSMOS

New

Ornamente din lemn și produse din placaj cu orice ocazie. Se spune că cât de mulți oameni gustă atât de mult. Noi toți venim la locul nostru.

More details

By buying this product you can collect up to 6 loyalty points. Your cart will total 6 points that can be converted into a voucher of 5,80 lei.


 10 people bought this

121,61 lei

By buying this product you can collect up to 6 loyalty points. Your cart will total 6 points that can be converted into a voucher of 5,80 lei.


 10 people bought this

More info

O parte incomparabilă a unei case confortabile este un interior frumos decorat. Decorurile creative aduc bucurie atât copiilor, cât și adulților. Cu mare plăcere, vă îmbogățim casa cu decorațiuni originale și accesorii de lemn din oferta noastră.

Imaginile din lemn sunt în prezent foarte moderne, moderne și de dorit, accesorii de design pentru casa care înfrumusețează orice cameră din apartamentul tău.
Aceste imagini din lemn sunt perfecte ca un cadou modern și original de ziua de naștere.

Datorită greutății reduse, produsul poate fi montat pe perete cu bandă adezivă pe ambele fețe. În cazul unei variante mai mari, vă recomandăm să folosiți clemele din perete sau să fixați produsul pe perete cu ajutorul unui adeziv de fixare.


Informații și aplicații tehnice:

* Material: placaj,
  
*Lemn de lemn natural Topol, Moritz culoare maro, Moritz culoare verde, Moritz culoare albastră,
                 mordant roșu de culoare, mordant portocaliu culoare, culoarea aurului lemn, lemn de culoare argintie, toate modelele sunt fără lac numai lac.

            
* Grosime: 4 mm

.
.Decorarea este făcută din placaj din lemn-plop

Design color:


30 other products in the same category: