Ceas de perete oglindă adeziv picătură de argint

New

Ceasuri de perete adezive pentru animarea casa ta. Orele de oferta ricoșează perfect fiecare perete și interior. Aceste ore, vă rugăm pentru toată lumea.

 

More details

By buying this product you can collect up to 1 loyalty point. Your cart will total 1 point that can be converted into a voucher of 0,97 lei.


 1 people bought this

52,93 lei

-59%

129,11 lei

By buying this product you can collect up to 1 loyalty point. Your cart will total 1 point that can be converted into a voucher of 0,97 lei.


 1 people bought this

More info

Ore adeziv unic ca pictura - decor.

Ceasuri de perete adezive sunt echipate cu mișcări de calitate pentru baterii secundare AA 1.5V, care se caracterizează prin tăcere perfectă. Mișcarea și mâinile sunt realizate din oțel lustruit de înaltă calitate, care sunt, practic, fixate pe perete. Instalarea este foarte simplu și ușor chiar și pentru un începător. Alte părți ale orelor de oglindă sub formă de cifre sau de alte forme sunt echipate cu o suprafață de auto-adeziv, doar lipi de perete sau de a folosi bandă adezivă cu două fețe. Acest model se potrivește nu numai în camera de zi, birou sau bucătărie, dar și în alte domenii, care reînvie inițial orice perete interior.

Dimensiunea etichetei, aproximativ în numele produsului

Suntem o companie de producție, care este angajată în fabricarea de ceasuri și decorațiuni din plastic și lemn. Ceasul este unic prin design și îndepărtarea ulterioară a ceasului de perete 3D fără probleme de perete.

 

 
Informații tehnice:
* Material: acril
* Culoare: Incolor, vopsea de culoare
* Mișcarea: cuarț
* baterii AA determinate:
* Număr de baterii: 1
* Baterii incluse: Nu
* Grosime: de la 1 mm la 3 mm
* Finisaj: Oglinda, acril, Melamina, Vopsea
* Culoare imagine poate denatura umbra reală
* Personalizat durează șapte zile.

 


 

 Ambalaje din carton de înaltă calitate.

Ceasurile sunt realizate din sticlă acrilică de înaltă calitate lucioasă PMMA.

 

 

30 other products in the same category: