Ceas de perete MAXI PLEXI - Numere romane 2D

New

Descoperă-ți viața cu ceasuri de perete noi din oferta noastră. Ceasurile de perete mari reprezintă o decorare frumoasă a interiorului dvs.

More details

By buying this product you can collect up to 4 loyalty points. Your cart will total 4 points that can be converted into a voucher of 3,68 lei.


 98 people bought this

133,17 lei

-50%

266,34 lei

By buying this product you can collect up to 4 loyalty points. Your cart will total 4 points that can be converted into a voucher of 3,68 lei.


 98 people bought this

More info

Culori ceasuri în interior. Ceasul este realizat din plex de sticlă de calitate italiană. Acest material are un aspect modern și estetic și este de 6 ori mai puternic decât cel obișnuit. Ceasurile de perete sunt echipate cu un mâner de înaltă calitate pe o baterie AA de 1,5 în AA, care funcționează silențios. Capacul mașinii este fabricat din sticlă plexi și mâinile ceasului sunt realizate din oțel solid. Instalarea este foarte simplă. Restul componentelor sub formă de figuri sunt suficiente pentru a se lipi de perete deoarece sunt prevăzute cu o bandă adezivă pe interior cu o suprafață autoadezivă. Ceasuri moderne adăugați inițial în casa dvs. unică.

Dimensiunile autocolantelor: 800 x 800 mm posibilitatea de a mări până la 1300 x 1300 mm. Dimensiunile metrului de oră: 100 x 100 mm Lungimea mâinilor: 30 - 40 cm.

  
Informații tehnice:

* Material: PMMA acrilic
* Culoare: colorat
* Ceasul ceasului: cuarț
* Bateriile prescrise: Putere 1x baterie AA 1.5 volt
* Număr de baterii: 1 x, Bateria nu este inclusă
* Baterii incluse: Nu
* Dimensiunea autocolantului depinde de ideea ta
* Dimensiuni autocolante: de la 800x800 mm la: max.1300x 1300 mm
* Grosime: de la 0,6 la 8 mm
* Tratament de suprafață: oglindă, acril, folie, culoare
* Culoarea imaginii poate distorsiona faptul că nu există ceasuri de perete
* Producția personalizată poate dura până la 10 zile
* Modelul de ceas este fabricat numai din sticlă plexi


Alegerea culorilor prin eșantioane RAL. Faceți o notă la comanda dvs. O descriere detaliată pe care doriți să o modificați.
Producția de piese personalizate. Mod: Modificați culoarea modelului color RAL1007 și capacul mașinii, păstrați-vă mâinile în starea inițială sau ....
 

Motip RAL graficul de culoare.

Vzorkovník

Instrucțiuni de utilizare ceas / instrukcion perete

Manuál

Pack:

Pack

Material:

Material

Save

Save

30 other products in the same category: