Ceas de perete 3D - soare

New

Alegeți-vă propria culoare! Completați un loc vacant și relaxați-vă casa cu un ceas nou. Ceasurile de perete mari reprezintă un decor unic al interiorului dvs. E timpul să se schimbe.

More details

By buying this product you can collect up to 4 loyalty points. Your cart will total 4 points that can be converted into a voucher of 3,86 lei.


 43 people bought this

138,84 lei

-70%

462,82 lei

By buying this product you can collect up to 4 loyalty points. Your cart will total 4 points that can be converted into a voucher of 3,86 lei.


 43 people bought this

More info

Cea mai largă gamă de ore în diferite culori pentru un perete perfect. Ceasurile de perete elegante sunt ambalate cu mâner de înaltă calitate pe o baterie AA de acumulator de 1,5 volți, care funcționează silențios. Capacul mașinii și mânerele ceasului sunt realizate din oțel solid, care este montat pur și simplu pe perete. Instalarea este foarte simplă. Componentele sub formă de numere sunt suficiente pentru a se lipi de perete deoarece sunt echipate cu o bandă adezivă pe interiorul suprafeței autoadezive. Ceasurile de perete moderne vor adăuga bucătăria, biroul și alte spații. Casa ta va deveni unică.

Dimensiunile autocolantelor sunt de cel puțin 800 x 800 mm până la 1300 x 1300 mm. Dimensiunile ceasului: 100 x 100 mm Lungimea mâinilor: 30 - 40 cm.

Datorită ușurinței de aplicare, design unic și îndepărtarea fără sudură din perete, ele sunt foarte populare și populare.

 
Informații tehnice:
* Material: acril
* Culoare: incolor, colorat
* Ceasul ceasului: cuarț
* Baterii prescrise: Putere 1x AA 1.5 volt baterie
* Număr de baterii: 1 x, Baterie inclusă
* Baterii incluse: Da
* Dimensiuni autocolante max: 1300 x 1300 mm
* Grosime: de la 0,6 la 3 mm
* Tratament de suprafață: oglindă, acril, folie, culoare
* Culoarea imaginii poate distorsiona faptul că nu există ceasuri de perete
* Producție particularizată. Producția durează până la 10 zile.
  

 
Alegerea culorilor prin eșantioane RAL. Trebuie să scrieți o notă la comanda dvs. O descriere detaliată pe care doriți să o modificați.
Șablonul de text: modificați culoarea cifrelor în modelul color RAL1007 și mențineți mouse-ul și mânerele în starea inițială sau ..... Scrieți ce trebuie să modificaț


Motip RAL graficul de culoare.

Vzorkovník

Instrucțiuni de utilizare ceas / instrukcion perete

Manuál

Pack:

Pack

Material:

Material

Save

Save

30 other products in the same category: